Rachel Gouman – van Est

Mijn naam is Rachel en ik werk met veel plezier als klantenservice medewerkster bij Pretecho&Zo. Het is geweldig om aanstaande ouders te begeleiden bij het kiezen van de juiste afspraak voor hun pretecho. Ik geniet ervan om advies te geven en ervoor te zorgen dat iedereen een prettige ervaring heeft bij ons.

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig, en onderneem ik leuke activiteiten met vriendinnen en mijn gezin.

Voordat ik bij dit leuke team kwam, heb ik gewerkt in de kinderopvang en als Nanny. Deze ervaringen hebben me geleerd om goed te luisteren en persoonlijke aandacht te geven, wat nu erg van pas komt in mijn huidige rol.

Als je vragen hebt over onze diensten of advies nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ik sta altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat jullie bezoek bij ons een bijzondere ervaring wordt.

Ik hoop je dan ook snel te spreken aan de telefoon, of aan de balie in Oudenbosch!