Tamara Krijne-Boere

Mijn naam is Tamara en samen met mijn man en twee zoons geniet ik graag van het bourgondische Brabantse leven. Sinds 2017 maak ik deel uit van het Pretecho&zo team. Naast het uitvoeren van alle coördinerende en organisatorische taken vind ik het belangrijk dat onze klantenservice en dienstverlening zo optimaal mogelijk ingericht is. Een zwangerschap is ontzettend leuk maar ook spannend en de grootste uitdaging is om al onze klanten een fijne en ontspannen ervaring te bezorgen. Door het werken in een hecht team met als gezamenlijk doel het maken van bijzondere en ontroerende echo’s van je kindje heb ik de leukste baan die je kan bedenken! Daarom ben ik enorm trots dat ik per 1 januari 2020 mede-eigenaresse van Pretecho&zo mag zijn. Graag ontmoet ik je in één van onze praktijken!