Hoe werkt de NUB theorie?
Alle kindjes, zowel jongens als meisjes, zien er tot 12 weken hetzelfde uit. Ze hebben allemaal een uitsteekseltje, dit is het geslachtsorgaan. Hieruit ontwikkelt zich uiteindelijk een piemeltje met een zakje of het uitsteekseltje verkort zich en wordt platter om schaamlipjes en een clitoris te vormen. Dit proces wordt vanaf 12 weken in gang gezet. Bij 16-17 weken is het uitsteekseltje bij meisjes zo goed als verdwenen. Dat is de reden dat veel pretecho-bureaus vanaf 16 weken een geslachtsbepaling doen. Je kunt natuurlijk ook de NUB theorie erop los laten. Bij deze theorie bekijk je de hoek van het uitsteekseltje ten opzichte van de ruggengraat. Deze hoek is bij jongens iets groter dan bij meisjes. De betrouwbaarheid van deze theorie is tussen de 75-95%. Dit is naar onze mening een te groot risico en zullen daarom nooit op basis van de NUB theorie een uitspraak doen.
Waarom kunnen wij het wel eerder?
Bij pretecho & zo werken alleen gecertificeerde en gediplomeerde echografisten. Daarnaast investeren wij in kennis en ontwikkeling. Wij hebben maanden lang getraind en geslachtjes bekeken bij 13 weken. Deze uitkomsten hebben wij vergeleken met 16 weken. Het orgaantje bekijken we van allerlei kanten en daardoor hebben wij veel kennis opgedaan van de anatomie hiervan. Daar komt bij dat wij beschikken over een echo apparaat van hoogstaande kwaliteit. Dit geeft ons de mogelijkheid om duidelijke en scherpe beelden te maken. Met een succespercentage van meer dan 99,5%.
Met deze technieken onderscheiden wij ons van de rest. Vul snel het terugbelformulier in en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug om een afspraak in te plannen.